Grønnkålsuppe
"Den mest standhaftige av alle høstens vekster gir også den aller beste suppa. Vi har ennå til gode å støte på en eneste person, ung eller gammel, som ikke synes denne grønnkålsuppa ikke bare er god, men kjempegod. Vi er hundre prosent sikre på at den er tvers igjennom sunn også." Journalist Ole Jacob Hoel og kokk Lars Lian, Adresseavisen.
Kilde: Adresseavisen
"Den mest standhaftige av alle høstens vekster gir også den aller beste suppa. Vi har ennå til gode å støte på en eneste person, ung eller gammel, som ikke synes denne grønnkålsuppa ikke bare er god, men kjempegod. Vi er hundre prosent sikre på at den er tvers igjennom sunn også." Journalist Ole Jacob Hoel og kokk Lars Lian, Adresseavisen.
Kilde: Adresseavisen
Ingredienser
- 0.5 kg grønnkål
- 3 ss hvetemel
- 2 ss smør
- 1.5 l vann
- salt og kvernet pepper
- 1 dl fløte
- 1 kyllingbuljong, terning
- 0.5 muskatnøtt
- 4 egg
Slik gjør du:
- 0.5 kg grønnkål
- 3 ss hvetemel
- 2 ss smør
- 1.5 l vann
- salt og kvernet pepper
- 1 dl fløte
- 1 kyllingbuljong, terning
- 0.5 muskatnøtt
- 4 egg
