Elgkjøttet gir kraftig og god smak til denne suppen. Du kan variere med grønnsaker, etter hva som finnes og det du liker. Lag gjerne en dobbel porsjon, så har du ferdig middag til i morgen også! Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen
Elgkjøttet gir kraftig og god smak til denne suppen. Du kan variere med grønnsaker, etter hva som finnes og det du liker. Lag gjerne en dobbel porsjon, så har du ferdig middag til i morgen også! Kilde: Opplysningskontoret for egg og kjøtt. Foto: Opplysningskontoret for egg og kjøtt/Mari Svenningsen
Del grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm og legg det i en gryte. Tilsett vann og buljongterninger og kok opp. Skum av og la det trekke i ca. 20 minutter.
Del kålrot, gulrot, selleri og potet i biter, ca. 2 x 2 cm, og purre i ringer. Ha det i gryta og kok i 10 minutter til grønnsakene er møre.
Smak til med pepper og salt, og ha i hakket persille ved servering.
Flatbrød er tradisjonsrikt følge til denne suppen.
Bon appetit!
Del grytekjøttet i biter, ca. 3 x 3 cm og legg det i en gryte. Tilsett vann og buljongterninger og kok opp. Skum av og la det trekke i ca. 20 minutter.
Del kålrot, gulrot, selleri og potet i biter, ca. 2 x 2 cm, og purre i ringer. Ha det i gryta og kok i 10 minutter til grønnsakene er møre.
Smak til med pepper og salt, og ha i hakket persille ved servering.
Flatbrød er tradisjonsrikt følge til denne suppen.