rask

Nudelsuppe med biff

30 min

Dette er en rask og forenklet versjon av phở, en vietnamesisk nudelsuppe. Utgangspunktet her er god oksekraft som du gjør deilig aromatisk ved å tilsette diverse aromater som stjerneanis, nellik, kanel, chili og ingefær - og lar det hele få koke sammen et kvarters tid til det dufter herlig. 

990 har lagret denne
Nudelsuppe med biff

Dette er en rask og forenklet versjon av phở, en vietnamesisk nudelsuppe. Utgangspunktet her er god oksekraft som du gjør deilig aromatisk ved å tilsette diverse aromater som stjerneanis, nellik, kanel, chili og ingefær - og lar det hele få koke sammen et kvarters tid til det dufter herlig. 

990 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 l oksekraft
  • 3 stk stjerneanis
  • 5 stk nellik
  • 1 stk kanelstang
  • 1 ss brunt sukker, gjerne palmesukker
  • 5 ss fiskesaus
  • 1 stk løk
  • 2 cm ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 250 g pak choy, mini
  • 50 g bønneskudd
  • 2 stk vårløk
  • 400 g biff, mør
  • 200 g risnudler, flate
  • basilikumblader
  • mynte
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 l oksekraft
  • 3 stk stjerneanis
  • 5 stk nellik
  • 1 stk kanelstang
  • 1 ss brunt sukker, gjerne palmesukker
  • 5 ss fiskesaus
  • 1 stk løk
  • 2 cm ingefær
  • 1 stk rød chili
  • 250 g pak choy, mini
  • 50 g bønneskudd
  • 2 stk vårløk
  • 400 g biff, mør
  • 200 g risnudler, flate
  • basilikumblader
  • mynte
Hell kraften i en kjele og tilsett stjerneanis, nellik, kanel, sukker, fiskesaus, løk i tynne skiver og finsnittet ingefær og chili. Kok opp og la buljongen småkoke i 15 minutter.
Rens og del pak choy i grove biter. Finsnitt vårløken og skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Gi bønnen et raskt opphold i kokende vann.
Ha risnudlene over i kraften og la det koke et minutt. Tilsett paksoi og la det småkoke i ett minutt til. Tilsett kjøttet rett før servering og topp suppen med vårløk, bønneskudd og friske urter.
woman cooking

Bon appetit!

Hell kraften i en kjele og tilsett stjerneanis, nellik, kanel, sukker, fiskesaus, løk i tynne skiver og finsnittet ingefær og chili. Kok opp og la buljongen småkoke i 15 minutter.
Rens og del pak choy i grove biter. Finsnitt vårløken og skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Gi bønnen et raskt opphold i kokende vann.
Ha risnudlene over i kraften og la det koke et minutt. Tilsett paksoi og la det småkoke i ett minutt til. Tilsett kjøttet rett før servering og topp suppen med vårløk, bønneskudd og friske urter.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?