Dette er en rask og forenklet versjon av phở, en vietnamesisk nudelsuppe. Utgangspunktet her er god oksekraft som du gjør deilig aromatisk ved å tilsette diverse aromater som stjerneanis, nellik, kanel, chili og ingefær - og lar det hele få koke sammen et kvarters tid til det dufter herlig.
Dette er en rask og forenklet versjon av phở, en vietnamesisk nudelsuppe. Utgangspunktet her er god oksekraft som du gjør deilig aromatisk ved å tilsette diverse aromater som stjerneanis, nellik, kanel, chili og ingefær - og lar det hele få koke sammen et kvarters tid til det dufter herlig.
Hell kraften i en kjele og tilsett stjerneanis, nellik, kanel, sukker, fiskesaus, løk i tynne skiver og finsnittet ingefær og chili. Kok opp og la buljongen småkoke i 15 minutter.
Rens og del pak choy i grove biter. Finsnitt vårløken og skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Gi bønnen et raskt opphold i kokende vann.
Ha risnudlene over i kraften og la det koke et minutt. Tilsett paksoi og la det småkoke i ett minutt til. Tilsett kjøttet rett før servering og topp suppen med vårløk, bønneskudd og friske urter.
Bon appetit!
Hell kraften i en kjele og tilsett stjerneanis, nellik, kanel, sukker, fiskesaus, løk i tynne skiver og finsnittet ingefær og chili. Kok opp og la buljongen småkoke i 15 minutter.
Rens og del pak choy i grove biter. Finsnitt vårløken og skjær biffen i tynne skiver på tvers av fibrene i kjøttet. Gi bønnen et raskt opphold i kokende vann.
Ha risnudlene over i kraften og la det koke et minutt. Tilsett paksoi og la det småkoke i ett minutt til. Tilsett kjøttet rett før servering og topp suppen med vårløk, bønneskudd og friske urter.