Her får du en kraftig grønnsakssuppe med masse gode og varme krydre. Linser gjør suppen ekstra mettende. Den holder seg godt, så det er perfekt restemat. Dessuten kan den fint fryses ned, gjerne i praktiske porsjonsstørrelser, så har du god mat til de dagene du ikke har tid til matlaging.
Her får du en kraftig grønnsakssuppe med masse gode og varme krydre. Linser gjør suppen ekstra mettende. Den holder seg godt, så det er perfekt restemat. Dessuten kan den fint fryses ned, gjerne i praktiske porsjonsstørrelser, så har du god mat til de dagene du ikke har tid til matlaging.
Start med å surre finhakket løk og hvitløk i litt olje i en stor gryte. Tilsett spisskummen, kanel, paprikapulver, gurkemeie, kajenne og tomatpuré.
Tilsett så søtpotet, squash og blomkål i små biter. Hell på grønnsakskraft og vann så det så vidt dekker alle grønnsakene.
Kok til det er mørt og jevn suppen med en stavmikser.
Rasp fersk ingefær i suppen og ha i saften av to lime. Smak til med salt. Tilsett kokosmelken og rør det godt ut.
Tilsett de røde linsene og la suppen putre i 10–15 minutter. Rør godt rundt innimellom så linsene ikke klumper seg sammen. Man kan også jevne suppen etter at linsene er ferdigkokt om man vil ha en helt glatt suppe.
Server med finhakkede cashewnøtter og koriander på toppen.
Bon appetit!
Start med å surre finhakket løk og hvitløk i litt olje i en stor gryte. Tilsett spisskummen, kanel, paprikapulver, gurkemeie, kajenne og tomatpuré.
Tilsett så søtpotet, squash og blomkål i små biter. Hell på grønnsakskraft og vann så det så vidt dekker alle grønnsakene.
Kok til det er mørt og jevn suppen med en stavmikser.
Rasp fersk ingefær i suppen og ha i saften av to lime. Smak til med salt. Tilsett kokosmelken og rør det godt ut.
Tilsett de røde linsene og la suppen putre i 10–15 minutter. Rør godt rundt innimellom så linsene ikke klumper seg sammen. Man kan også jevne suppen etter at linsene er ferdigkokt om man vil ha en helt glatt suppe.
Server med finhakkede cashewnøtter og koriander på toppen.