Kyllingsuppe med eple og karri

45 min
6978 har lagret denne
Kyllingsuppe med eple og karri
6978 har lagret denne
4
porsjoner
  • 2 stykker løk
  • 1 stk søtpotet
  • 2 stykker kyllingfilet
  • 1 stk eple
  • 2 ss karripasta, rød
  • 2 dl tomat, knuste
  • 6 dl kyllingkraft, eller hønsebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ss smør
  • 2 ss sitronsaft
  • salt
  • pepper, kvernet
  • persille, hakket. evt. koriander
Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stykker løk
  • 1 stk søtpotet
  • 2 stykker kyllingfilet
  • 1 stk eple
  • 2 ss karripasta, rød
  • 2 dl tomat, knuste
  • 6 dl kyllingkraft, eller hønsebuljong
  • 2 dl kokosmelk
  • 2 ss smør
  • 2 ss sitronsaft
  • salt
  • pepper, kvernet
  • persille, hakket. evt. koriander
Hakk løken, og skjær søtpotet og eple i terninger. Skjær kyllingen i strimler eller skiver.
Fres løken i smør i en passende gryte eller kjele. La det surre i noen minutter uten å ta farge.
Tilsett karripasta og kylling, og la det frese videre et par minutter under omrøring. Ha i søtpotet, tomater, eple og kraft.
Kok opp og la suppen småkoke i ca. 25 minutter. Rør inn kokosmelken og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper.
woman cooking

Bon appetit!

Hakk løken, og skjær søtpotet og eple i terninger. Skjær kyllingen i strimler eller skiver.
Fres løken i smør i en passende gryte eller kjele. La det surre i noen minutter uten å ta farge.
Tilsett karripasta og kylling, og la det frese videre et par minutter under omrøring. Ha i søtpotet, tomater, eple og kraft.
Kok opp og la suppen småkoke i ca. 25 minutter. Rør inn kokosmelken og smak suppen til med sitronsaft, salt og pepper.

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?