rask

Nudler med sideflesk, chili, hvitløk og lime

25 min
332 har lagret denne
Nudler med sideflesk, chili, hvitløk og lime
332 har lagret denne
2
porsjoner
  • 150 g sideflesk, i skiver
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 1 stk rød chili, finsnittet
  • 1 ss ingefær, frisk og finrevet
  • 1 l kyllingkraft, eller grønnsaksbuljong
  • 100 g nudler
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ss fiskesaus
  • 1 stk lime
  • 1 stk gulrot, strimlet
  • 4 stk vårløk, finsnittet eller strimlet
  • 2 stk egg, kan sløyfes
  • koriander, kan sløyfes
Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 g sideflesk, i skiver
  • 1 fedd hvitløk, revet eller finhakket
  • 1 stk rød chili, finsnittet
  • 1 ss ingefær, frisk og finrevet
  • 1 l kyllingkraft, eller grønnsaksbuljong
  • 100 g nudler
  • 2 ts sesamolje
  • 2 ss fiskesaus
  • 1 stk lime
  • 1 stk gulrot, strimlet
  • 4 stk vårløk, finsnittet eller strimlet
  • 2 stk egg, kan sløyfes
  • koriander, kan sløyfes
Kok eggene i 5 minutter, skyll dem i kaldt vann og skrell eggene forsiktig.
Stek flesket i en stekepanne.
Hell kraften/buljongen i en kasserolle. Tilsett hvitløk, ingefær og chili. Gi alt et oppkok og la buljongen småkoke i et par minutter. Kok nudlene i buljongen.
Smak til med sesamolje, fishsauce, limesaft, salt og pepper. Tilsett gulrot og vårløk. Anrett i dype skåler og topp med stekt flesk, bløte egg og koriander.
woman cooking

Bon appetit!

Kok eggene i 5 minutter, skyll dem i kaldt vann og skrell eggene forsiktig.
Stek flesket i en stekepanne.
Hell kraften/buljongen i en kasserolle. Tilsett hvitløk, ingefær og chili. Gi alt et oppkok og la buljongen småkoke i et par minutter. Kok nudlene i buljongen.
Smak til med sesamolje, fishsauce, limesaft, salt og pepper. Tilsett gulrot og vårløk. Anrett i dype skåler og topp med stekt flesk, bløte egg og koriander.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?