Bland sammen karbonadedeig, egg, parmesan, sitronskall og persille til kjøttbollene. Krydre farsen med salt og kvernet pepper. Bruk fuktige hender og rull farsen til små boller.
Hakk hvitløken. Skjær fennikel og squash i skiver og gulrøttene i jevne biter. Fjern den tykke stilken på grønnkålen og riv bladene i mindre biter.
Varm oljen i en mellomstor kasserolle. Fres hvitløk, fennikel og gulrøtter. Tilsett kraft og gi det et oppkok.
Tilsett pasta og la det koke i 5 minutter under lokk. Legg i kjøttbollene og la suppen småputre videre i 5-8 minutter til pastaen blir knapt mør.
Tilsett squash og grønnkål og la alt få putre videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper og server suppen med ekstra parmesan og godt brød.
Bon appetit!
Bland sammen karbonadedeig, egg, parmesan, sitronskall og persille til kjøttbollene. Krydre farsen med salt og kvernet pepper. Bruk fuktige hender og rull farsen til små boller.
Hakk hvitløken. Skjær fennikel og squash i skiver og gulrøttene i jevne biter. Fjern den tykke stilken på grønnkålen og riv bladene i mindre biter.
Varm oljen i en mellomstor kasserolle. Fres hvitløk, fennikel og gulrøtter. Tilsett kraft og gi det et oppkok.
Tilsett pasta og la det koke i 5 minutter under lokk. Legg i kjøttbollene og la suppen småputre videre i 5-8 minutter til pastaen blir knapt mør.
Tilsett squash og grønnkål og la alt få putre videre i et par minutter. Smak til med salt og pepper og server suppen med ekstra parmesan og godt brød.