Bland sammen kjøttdeig, ingefær, hvitløk, chili, vannkastanjer, sesamolje og en god klype salt. Rull deigen til fine kjøttboller.
Finsnitt vårløken. Skjær vekk 1 cm nederst på aspargesen. La toppene være hele og skjær resten av aspargesen i små biter. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Kok opp buljongen. Legg i kjøttbollene og la de trekke/syde i ca 5 minutter. Tilsett aspargesen og la buljongen få et raskt oppkok. Juster smaken med fiskesaus, limesaft, salt og kvernet pepper. Avslutt med finsnittet vårløk og grovhakket koriander.
Fordel nudlene i passende skåler og slå over varm buljong og kjøttboller. Pynt med litt finsnittet chili og korianderblader.
Bon appetit!
Bland sammen kjøttdeig, ingefær, hvitløk, chili, vannkastanjer, sesamolje og en god klype salt. Rull deigen til fine kjøttboller.
Finsnitt vårløken. Skjær vekk 1 cm nederst på aspargesen. La toppene være hele og skjær resten av aspargesen i små biter. Kok nudlene etter anvisning på pakken.
Kok opp buljongen. Legg i kjøttbollene og la de trekke/syde i ca 5 minutter. Tilsett aspargesen og la buljongen få et raskt oppkok. Juster smaken med fiskesaus, limesaft, salt og kvernet pepper. Avslutt med finsnittet vårløk og grovhakket koriander.
Fordel nudlene i passende skåler og slå over varm buljong og kjøttboller. Pynt med litt finsnittet chili og korianderblader.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto