Hjemmelaget «Daim» med pistasj og flaksalt
Altså hvor uimotståelig er ikke kombinasjonen karamell, sjokolade, nøtter og bittelitt salt? «Knekken» blir sprø og porøs av alt smøret som røres inn. Pass bare på at karamellen ikke blir for mørk når du smelter sukkeret, da kommer vi over på bitterskalaen - og det ønsker vi ikke.
Tips: Dropp pistasjkjerner hvis ønskelig, eller erstatt dem med ristede mandler, peanøtter eller pekannøtter.
Oppskrift til en liten langpanne, 20 x 30 cm.
Altså hvor uimotståelig er ikke kombinasjonen karamell, sjokolade, nøtter og bittelitt salt? «Knekken» blir sprø og porøs av alt smøret som røres inn. Pass bare på at karamellen ikke blir for mørk når du smelter sukkeret, da kommer vi over på bitterskalaen - og det ønsker vi ikke.
Tips: Dropp pistasjkjerner hvis ønskelig, eller erstatt dem med ristede mandler, peanøtter eller pekannøtter.
Oppskrift til en liten langpanne, 20 x 30 cm.
- 220 g smør
- 50 g pistasjkjerner
- 250 g sukker
- 150 g mørk sjokolade, eller melkesjokolade
- flaksalt
- 220 g smør
- 50 g pistasjkjerner
- 250 g sukker
- 150 g mørk sjokolade, eller melkesjokolade
- flaksalt
