Coconut ice
«Coconut Ice» er tradisjonelt godteri som opprinnelig stammer fra Storbritannia, men som også er mye laget i Australia.
Coconut Ice er lekre, små terninger som kjennetegnes av et hvitt og et rosa lag. Godteriet smaker søtt av kokos og lages med kun 5 ingredienser.
Kremortartari («Cream of tartar») fås kjøpt på apoteket. Det bidrar til at godteriet holder litt bedre sammen, men det er så små mengder i oppskriften at det går helt fint å sløyfe dette.
Vil du heller lage tradisjonelt julegodt? Sjekk oppskriften på risboller eller brente mandler.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv
«Coconut Ice» er tradisjonelt godteri som opprinnelig stammer fra Storbritannia, men som også er mye laget i Australia.
Coconut Ice er lekre, små terninger som kjennetegnes av et hvitt og et rosa lag. Godteriet smaker søtt av kokos og lages med kun 5 ingredienser.
Kremortartari («Cream of tartar») fås kjøpt på apoteket. Det bidrar til at godteriet holder litt bedre sammen, men det er så små mengder i oppskriften at det går helt fint å sløyfe dette.
Vil du heller lage tradisjonelt julegodt? Sjekk oppskriften på risboller eller brente mandler.
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv
- 300 g melis
- 0.25 ts kremotartari, kan sløyfes
- 300 g kokos
- 400 g kondensert melk, søtet, ca. 1 boks
- 2 dråpe konditorfarge, konsentrert, rosa
- 300 g melis
- 0.25 ts kremotartari, kan sløyfes
- 300 g kokos
- 400 g kondensert melk, søtet, ca. 1 boks
- 2 dråpe konditorfarge, konsentrert, rosa
