Müslibarer med havregryn, nøtter og tørket frukt
Müslibarer er smekkfulle av havregryn, nøtter, tørket frukt og kjerner. Som navnet tilsier, skal disse barene ikke stekes, så du er garantert at alle næringsstoffene fullt ut bevares. Dette er altså trendy «raw food»!
Det som holder müslibarene sammen er først og fremst honning. Resultatet blir nydelige, faste, men likevel litt klebrige energibarer.
Føler du deg sliten og lei i løpet av dagen, er det bare en bit av disse müslibarene som skal til for å få deg pigg igjen. Müslibarene blir nokså søte og mektige, og gir mye energi selv i små doser!
Sunt, søtt og godt!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Müslibarer er smekkfulle av havregryn, nøtter, tørket frukt og kjerner. Som navnet tilsier, skal disse barene ikke stekes, så du er garantert at alle næringsstoffene fullt ut bevares. Dette er altså trendy «raw food»!
Det som holder müslibarene sammen er først og fremst honning. Resultatet blir nydelige, faste, men likevel litt klebrige energibarer.
Føler du deg sliten og lei i løpet av dagen, er det bare en bit av disse müslibarene som skal til for å få deg pigg igjen. Müslibarene blir nokså søte og mektige, og gir mye energi selv i små doser!
Sunt, søtt og godt!
Oppskrift og foto: Kristine Ilstad/Det søte liv.
Ingredienser
- 200 g store havregryn
- 50 g rosiner
- 70 g tranebær, tørkede
- 30 g gresskarkjerner
- 30 g sesamfrø
- 40 g solsikkekjerner
- 30 g mandelflak
- 50 g valnøtter
- 40 g pistasjnøtter
- 30 g apsikat
- 1 dl appelsinsaft, presset
- 350 g honning, ikke flytende type
- 1 ts kanel
Slik gjør du:
- 200 g store havregryn
- 50 g rosiner
- 70 g tranebær, tørkede
- 30 g gresskarkjerner
- 30 g sesamfrø
- 40 g solsikkekjerner
- 30 g mandelflak
- 50 g valnøtter
- 40 g pistasjnøtter
- 30 g apsikat
- 1 dl appelsinsaft, presset
- 350 g honning, ikke flytende type
- 1 ts kanel
