Baileyskuler
Baileyskuler er superenkelt å lage og består av bare tre ingredienser. Du kan variere med ulike typer likører (aprikoslikør, Baileys, kaffelikør, konjakk og lignende) og ulike typer strøssel. Du kan bruke all slags strøssel, slik som hakkede nøtter, kokos, sjokoladestrøssel og krokan. Konfekten får kun en liten bismak av likøren, og det går fint å sløyfe likøren helt hvis du foretrekker det. Baileyskuler oppbevares kjølig og har lang holdbarhet.
Sjokolademassen må stivne i kjøleskap over natten. Dette er ikke medregnet i tiden.
Oppskrift av: Kristine Ilstad/Det søte liv - Foto: Ole Martin Halvorsen
Baileyskuler er superenkelt å lage og består av bare tre ingredienser. Du kan variere med ulike typer likører (aprikoslikør, Baileys, kaffelikør, konjakk og lignende) og ulike typer strøssel. Du kan bruke all slags strøssel, slik som hakkede nøtter, kokos, sjokoladestrøssel og krokan. Konfekten får kun en liten bismak av likøren, og det går fint å sløyfe likøren helt hvis du foretrekker det. Baileyskuler oppbevares kjølig og har lang holdbarhet.
Sjokolademassen må stivne i kjøleskap over natten. Dette er ikke medregnet i tiden.
Oppskrift av: Kristine Ilstad/Det søte liv - Foto: Ole Martin Halvorsen
- 1 dl kremfløte
- 250 g mørk sjokolade
- 2 ss likør
Pynt
- kakestrøssel
- nøtter, hakkede
- kokos
- 1 dl kremfløte
- 250 g mørk sjokolade
- 2 ss likør
Pynt
- kakestrøssel
- nøtter, hakkede
- kokos
