rask

Baileyskuler

25 min
Lagret av 248 brukere
Baileyskuler med mørk sjokolade
Lagret av 248 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 dl kremfløte
  • 250 g mørk sjokolade
  • 2 ss likør

Pynt

  • kakestrøssel
  • nøtter, hakkede
  • kokos

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 dl kremfløte
  • 250 g mørk sjokolade
  • 2 ss likør

Pynt

  • kakestrøssel
  • nøtter, hakkede
  • kokos
Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Ha i sjokoladen oppdelt i biter og la sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør deretter inn likør.
Ha kjelen i kjøleskapet over natten. Sjokolademassen vil da stivne og bli helt fast.
Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er litt klissete, så skyll hendene ofte). Rull kulene i forskjellig type strøssel. Sett kulene i kjøleskapet til de har stivnet. Trøffelkonfekten bør oppbevares kjølig så den ikke blir klissete.
woman cooking

Bon appetit!

Kok opp fløten i en liten kjele. Ta kjelen av platen. Ha i sjokoladen oppdelt i biter og la sjokoladen smelte i den varme fløten. Rør deretter inn likør.
Ha kjelen i kjøleskapet over natten. Sjokolademassen vil da stivne og bli helt fast.
Trill kuler av sjokolademassen med hendene (dette er litt klissete, så skyll hendene ofte). Rull kulene i forskjellig type strøssel. Sett kulene i kjøleskapet til de har stivnet. Trøffelkonfekten bør oppbevares kjølig så den ikke blir klissete.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?