Til hovedinnhold

Peanut butter bliss balls

15 min

Disse energikulene, eller bliss balls som de også kalles, lages av peanøttsmør som base. De er perfekte når du trenger litt ekstra energi gjennom dagen, eller som noe søtt til kaffen på ettermiddagen. 

Oppbevar kulene i kjøleskap i opptil en uke. Eventuelt kan de fryses ned og tas opp om morgenen. Kulene er tinte etter et par timer i veska. 

Oppskriften gir 15 små kuler.
Oppskrift og foto: Julie Ilona Balas/Julies matblogg

Lagret av 222 brukere
Peanut butter bliss balls

Disse energikulene, eller bliss balls som de også kalles, lages av peanøttsmør som base. De er perfekte når du trenger litt ekstra energi gjennom dagen, eller som noe søtt til kaffen på ettermiddagen. 

Oppbevar kulene i kjøleskap i opptil en uke. Eventuelt kan de fryses ned og tas opp om morgenen. Kulene er tinte etter et par timer i veska. 

Oppskriften gir 15 små kuler.
Oppskrift og foto: Julie Ilona Balas/Julies matblogg

Lagret av 222 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1.5 dl peanøttsmør, fin type
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 2.5 dl kokos
  • 1 ts vaniljepulver
  • 0.5 ts kanel
  • 1 klype salt

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1.5 dl peanøttsmør, fin type
  • 0.5 dl honning, flytende
  • 2.5 dl kokos
  • 1 ts vaniljepulver
  • 0.5 ts kanel
  • 1 klype salt
Start med å blande sammen peanøttsmør og flytende honning eller agavesirup i en bolle.
Tilsett vaniljepulver, kanel og salt og bland godt. Rør så inn 2 dl kokos, eller til massen er fast og formbar. Spar 1/2 dl til å rulle kulene i.
Tilsett vaniljepulver, kanel og salt og bland godt. Rør så inn 2 dl kokos, eller til massen er fast og formbar. Spar 1/2 dl til å rulle kulene i.
Trill små kuler mellom hendene og rull dem i kokos.
Trill små kuler mellom hendene og rull dem i kokos.
Avkjøl kulene før de spises.
Avkjøl kulene før de spises.
woman cooking

Bon appetit!

Start med å blande sammen peanøttsmør og flytende honning eller agavesirup i en bolle.
Tilsett vaniljepulver, kanel og salt og bland godt. Rør så inn 2 dl kokos, eller til massen er fast og formbar. Spar 1/2 dl til å rulle kulene i.
Tilsett vaniljepulver, kanel og salt og bland godt. Rør så inn 2 dl kokos, eller til massen er fast og formbar. Spar 1/2 dl til å rulle kulene i.
Trill små kuler mellom hendene og rull dem i kokos.
Trill små kuler mellom hendene og rull dem i kokos.
Avkjøl kulene før de spises.
Avkjøl kulene før de spises.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?