rask

Grønnsaksnacks med feta- og pestodipp

15 min
Lagret av 248 brukere
Grønnsaksnacks med feta- og pestodipp
Lagret av 248 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • gulrøtter
  • blomkål
  • brokkoli
  • vårløk
  • reddik
  • agurk
  • småtomater
  • kålrot

Feta- og pestodipp

  • 100 g fetaost
  • 2 dl crème fraîche, evt. kesam eller gresk yoghurt
  • 2 ss pesto, gjerne av basilikum
  • salt
  • pepper, kvernet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • gulrøtter
  • blomkål
  • brokkoli
  • vårløk
  • reddik
  • agurk
  • småtomater
  • kålrot

Feta- og pestodipp

  • 100 g fetaost
  • 2 dl crème fraîche, evt. kesam eller gresk yoghurt
  • 2 ss pesto, gjerne av basilikum
  • salt
  • pepper, kvernet
Smuldre osten og rør ingrediensene sammen til en jevn dipp. Smak til med salt og pepper.
Fyll litt dipp i bunnen av plastglass eller lignende.
Rens og del grønnsakene i staver, biter eller små buketter. Fyll opp glassene med grønnsaker etter ønske.
Hvis ikke grønnsakene skal spises med det samme, bør glassene dekkes til og oppbevares kaldt slik at grønnsakene bevarer sin sprøhet.
woman cooking

Bon appetit!

Smuldre osten og rør ingrediensene sammen til en jevn dipp. Smak til med salt og pepper.
Fyll litt dipp i bunnen av plastglass eller lignende.
Rens og del grønnsakene i staver, biter eller små buketter. Fyll opp glassene med grønnsaker etter ønske.
Hvis ikke grønnsakene skal spises med det samme, bør glassene dekkes til og oppbevares kaldt slik at grønnsakene bevarer sin sprøhet.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?