rask

Grønnsaksnacks med feta- og pestodipp

15 min

Grønnsaksnacks av oppkuttede grønnsaker er alltid en suksess! Server grønnsakene med hjemmelaget feta- og pestodipp, og du har en sunn og frisk snack, som også kan pakkes i matpakken. Bruk de grønnsakene du ønsker, som for eksempel gulrøtter, blomkål, brokkoli, vårløk, reddiker, agurk, små tomater, kålrot.

255 har lagret denne
Grønnsaksnacks med feta- og pestodipp

Grønnsaksnacks av oppkuttede grønnsaker er alltid en suksess! Server grønnsakene med hjemmelaget feta- og pestodipp, og du har en sunn og frisk snack, som også kan pakkes i matpakken. Bruk de grønnsakene du ønsker, som for eksempel gulrøtter, blomkål, brokkoli, vårløk, reddiker, agurk, små tomater, kålrot.

255 har lagret denne
2
porsjoner
  • gulrøtter
  • blomkål
  • brokkoli
  • vårløk
  • reddik
  • agurk
  • småtomater
  • kålrot

Feta- og pestodipp

  • 100 g fetaost
  • 2 dl crème fraîche, evt. kesam eller gresk yoghurt
  • 2 ss pesto, gjerne av basilikum
  • salt
  • pepper, kvernet
Unngå at skjermen går i dvale
  • gulrøtter
  • blomkål
  • brokkoli
  • vårløk
  • reddik
  • agurk
  • småtomater
  • kålrot

Feta- og pestodipp

  • 100 g fetaost
  • 2 dl crème fraîche, evt. kesam eller gresk yoghurt
  • 2 ss pesto, gjerne av basilikum
  • salt
  • pepper, kvernet
Smuldre osten og rør ingrediensene sammen til en jevn dipp. Smak til med salt og pepper.
Fyll litt dipp i bunnen av plastglass eller lignende.
Rens og del grønnsakene i staver, biter eller små buketter. Fyll opp glassene med grønnsaker etter ønske.
Hvis ikke grønnsakene skal spises med det samme, bør glassene dekkes til og oppbevares kaldt slik at grønnsakene bevarer sin sprøhet.
woman cooking

Bon appetit!

Smuldre osten og rør ingrediensene sammen til en jevn dipp. Smak til med salt og pepper.
Fyll litt dipp i bunnen av plastglass eller lignende.
Rens og del grønnsakene i staver, biter eller små buketter. Fyll opp glassene med grønnsaker etter ønske.
Hvis ikke grønnsakene skal spises med det samme, bør glassene dekkes til og oppbevares kaldt slik at grønnsakene bevarer sin sprøhet.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?