Disse nøttekulene smaker overraskende søtt og godt, og de krever minimalt med arbeid. Det går fint an å lage kulene uten kokosolje, men oljen gjør at de holder formen bedre i kjøleskap siden den stivner når den blir kald.
Disse nøttekulene smaker overraskende søtt og godt, og de krever minimalt med arbeid. Det går fint an å lage kulene uten kokosolje, men oljen gjør at de holder formen bedre i kjøleskap siden den stivner når den blir kald.
0.5 ts vaniljepulver, rent pulver, ikke vaniljesukker
1 klype havsalt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
100 g cashewnøtter
100 g tørket aprikos
30 g tranebær, tørkede
1 ts kokosolje
0.5 ts vaniljepulver, rent pulver, ikke vaniljesukker
1 klype havsalt
Start med å bløtlegge cashewnøttene og den tørkede frukten hver for seg i lunket vann i minst 20-30 minutter. La det gjerne ligge i bløt natten over - spesielt nøttene.
Sil bort vannet fra nøttene og kjør dem i en liten foodprocessor eller blender. Det kan være godt at det er små biter og ikke helt finmalt.
Sil bort vannet fra frukten og ha det over i blenderen. Tilsett kokosolje, rent vaniljepulver og salt. Kjør sammen til alt er godt blandet og finhakket.
Form små frukt- og nøttekuler og oppbevar dem i kaldt.
Det går også an å lage små barer ved å presse massen ned i en form og avkjøle den. Del dem opp i små ruter når det er helt avkjølt.
Bon appetit!
Start med å bløtlegge cashewnøttene og den tørkede frukten hver for seg i lunket vann i minst 20-30 minutter. La det gjerne ligge i bløt natten over - spesielt nøttene.
Sil bort vannet fra nøttene og kjør dem i en liten foodprocessor eller blender. Det kan være godt at det er små biter og ikke helt finmalt.
Sil bort vannet fra frukten og ha det over i blenderen. Tilsett kokosolje, rent vaniljepulver og salt. Kjør sammen til alt er godt blandet og finhakket.
Form små frukt- og nøttekuler og oppbevar dem i kaldt.
Det går også an å lage små barer ved å presse massen ned i en form og avkjøle den. Del dem opp i små ruter når det er helt avkjølt.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto