Sjokoladekuler med havregryn og kokos
Sjokoladekuler med havregryn og kokos hører julen til. Sjokoladekulene er knasende og myke på én gang, og har en deilig smak av sjokolade og kaffe.
Hvis du ikke er glad i smaken av kaffe, kan du droppe å tilsette det. Du kan også rulle havrekulene i kakesmuler.
Denne oppskriften gir cirka 30 sjokoladekuler med havregryn. Oppbevares i kjøleskap.
Vil du bake mer til jul? Sjekk våre oppskrifter på pepperkakedeig, julekake, krumkaker og kokosmakroner.
Sjokoladekuler med havregryn og kokos hører julen til. Sjokoladekulene er knasende og myke på én gang, og har en deilig smak av sjokolade og kaffe.
Hvis du ikke er glad i smaken av kaffe, kan du droppe å tilsette det. Du kan også rulle havrekulene i kakesmuler.
Denne oppskriften gir cirka 30 sjokoladekuler med havregryn. Oppbevares i kjøleskap.
Vil du bake mer til jul? Sjekk våre oppskrifter på pepperkakedeig, julekake, krumkaker og kokosmakroner.
- 200 g meierismør
- 2 dl sukker
- 6 dl havregryn
- 4 ss kakaopulver
- 2 ts vaniljesukker
- 4 ss kaffe, kald, sterk
- kokosmasse, til rulling
- 200 g meierismør
- 2 dl sukker
- 6 dl havregryn
- 4 ss kakaopulver
- 2 ts vaniljesukker
- 4 ss kaffe, kald, sterk
- kokosmasse, til rulling
