rask

Sjokoladekuler med havregryn og kokos

15 min
Lagret av 803 brukere
Sjokoladekuler med havregryn og kokos
Sjokoladekuler, eller havrekuler, rullet i kokos er en favoritt blant både store og små.
Foto: Sara Johannessen Meek
Lagret av 803 brukere

Ingredienser

10
porsjoner
Obs: Oppskriften gir cirka 30 sjokoladekuler
  • 200 g meierismør
  • 2 dl sukker
  • 6 dl havregryn
  • 4 ss kakaopulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 4 ss kaffe, kald, sterk
  • kokosmasse, til rulling

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 200 g meierismør
  • 2 dl sukker
  • 6 dl havregryn
  • 4 ss kakaopulver
  • 2 ts vaniljesukker
  • 4 ss kaffe, kald, sterk
  • kokosmasse, til rulling
Bland sammen mykt smør, sukker, havregryn, kakao og vaniljesukker.
Rør inn kaffe. Det enkleste er å kna alt sammen med en ren hånd.
Rull massen til passende små boller og rull bollene i kokosmasse.
Legg bollene over på en stor tallerken eller lignende med bakepapir etter hvert som de er ferdig rullet.
La sjokoladebollene stå i kjøleskapet til de har blitt ordentlig kalde, da er de best. Oppbevares i kjøleskap.
woman cooking

Bon appetit!

Bland sammen mykt smør, sukker, havregryn, kakao og vaniljesukker.
Rør inn kaffe. Det enkleste er å kna alt sammen med en ren hånd.
Rull massen til passende små boller og rull bollene i kokosmasse.
Legg bollene over på en stor tallerken eller lignende med bakepapir etter hvert som de er ferdig rullet.
La sjokoladebollene stå i kjøleskapet til de har blitt ordentlig kalde, da er de best. Oppbevares i kjøleskap.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?