Hjemmelaget Troika-konfekt fra Det søte liv
Troika-konfekt består av lag av marsipan, nougat og bringebærgelé, som dyppes i mørk sjokolade. Å lage hjemmelaget Troika* kan være et gøy førjulsprosjekt, også er det jo supert å ha noen konfektbiter liggende klare til julens kaffekos.
Dette er favorittkonfekten til jul til bakeblogger Kristine Ilstad:
– Hjemmelaget Troika er som regel den konfekten som forsvinner fortest fra konfektskålen. Selv oppbevarer jeg en boks med Troika-konfekt i kjøleskapet i hele desember, og jeg må som regel lage ny runde før julen starter, forteller hun.
Hjemmelaget Troika oppbevares i kjøleskapet.
Flere julegodt-oppskrifter: Risboller, fløtekarameller, brente mandler, Rocky Road-konfekt.
Oppskrift og foto av: Kristine Ilstad / Detsøteliv.no
*Troika er et registrert varemerke som tilhører Orkla Confectionery & Snacks Norge AS.
Troika-konfekt består av lag av marsipan, nougat og bringebærgelé, som dyppes i mørk sjokolade. Å lage hjemmelaget Troika* kan være et gøy førjulsprosjekt, også er det jo supert å ha noen konfektbiter liggende klare til julens kaffekos.
Dette er favorittkonfekten til jul til bakeblogger Kristine Ilstad:
– Hjemmelaget Troika er som regel den konfekten som forsvinner fortest fra konfektskålen. Selv oppbevarer jeg en boks med Troika-konfekt i kjøleskapet i hele desember, og jeg må som regel lage ny runde før julen starter, forteller hun.
Hjemmelaget Troika oppbevares i kjøleskapet.
Flere julegodt-oppskrifter: Risboller, fløtekarameller, brente mandler, Rocky Road-konfekt.
Oppskrift og foto av: Kristine Ilstad / Detsøteliv.no
*Troika er et registrert varemerke som tilhører Orkla Confectionery & Snacks Norge AS.
- 400 g marsipan
- 200 g nougat
- 2 pakke bringebærgelé, pulver
- 5 dl vann
Overtrekkssjokolade
- 300 g kokesjokolade
- 30 g Delfiafett
- 400 g marsipan
- 200 g nougat
- 2 pakke bringebærgelé, pulver
- 5 dl vann
Overtrekkssjokolade
- 300 g kokesjokolade
- 30 g Delfiafett
Dagen etter gjør du først klart et brett som du dekker med bakepapir (brettet må passe inn i kjøleskapet).

Bon appetit!
Dagen etter gjør du først klart et brett som du dekker med bakepapir (brettet må passe inn i kjøleskapet).