«Daim»-sjokolade med karamellknekk

2 h 30 min
Lagret av 766 brukere
«Daim»-sjokolade med karamellknekk
Lagret av 766 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 250 g sukker
  • 250 g smør, i små biter
  • 150 g sjokolade, enten mørk eller lys

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 250 g sukker
  • 250 g smør, i små biter
  • 150 g sjokolade, enten mørk eller lys
Kle en liten langpanne 20 x 30 cm med bakepapir. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne. Rør inn smøret og kok alt raskt under omrøring til alt er godt blandet til en homogen masse. Hell karamellmassen over i langpannen.
Hakk sjokoladen og dryss den jevnt over karamellen når karamellen har blitt litt avkjølt. Stryk sjokoladen (som smelter på karamellen) jevnt utover. Oppbevar «daimen» kjølig og knekk den i biter ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Kle en liten langpanne 20 x 30 cm med bakepapir. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne. Rør inn smøret og kok alt raskt under omrøring til alt er godt blandet til en homogen masse. Hell karamellmassen over i langpannen.
Hakk sjokoladen og dryss den jevnt over karamellen når karamellen har blitt litt avkjølt. Stryk sjokoladen (som smelter på karamellen) jevnt utover. Oppbevar «daimen» kjølig og knekk den i biter ved servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?