Kle en liten langpanne 20 x 30 cm med bakepapir. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne. Rør inn smøret og kok alt raskt under omrøring til alt er godt blandet til en homogen masse. Hell karamellmassen over i langpannen.
Hakk sjokoladen og dryss den jevnt over karamellen når karamellen har blitt litt avkjølt. Stryk sjokoladen (som smelter på karamellen) jevnt utover. Oppbevar «daimen» kjølig og knekk den i biter ved servering.
Bon appetit!
Kle en liten langpanne 20 x 30 cm med bakepapir. Smelt sukkeret til gyllen karamell i en stekepanne. Rør inn smøret og kok alt raskt under omrøring til alt er godt blandet til en homogen masse. Hell karamellmassen over i langpannen.
Hakk sjokoladen og dryss den jevnt over karamellen når karamellen har blitt litt avkjølt. Stryk sjokoladen (som smelter på karamellen) jevnt utover. Oppbevar «daimen» kjølig og knekk den i biter ved servering.