Hjemmelaget fruktnøtt

45 min

Superenkel og kjempegod sjokoladekonfekt med nøtter og tørket frukt. Det blir ekstra godt hvis du rister nøttene i ovnen ved 180 grader til de er gylne. Det tar cirka ti minutter. Da blir de mer knasende og får mer smak.
Denne oppskriften gir cirka 40 biter.

372 har lagret denne
Hjemmelaget fruktnøtt

Superenkel og kjempegod sjokoladekonfekt med nøtter og tørket frukt. Det blir ekstra godt hvis du rister nøttene i ovnen ved 180 grader til de er gylne. Det tar cirka ti minutter. Da blir de mer knasende og får mer smak.
Denne oppskriften gir cirka 40 biter.

372 har lagret denne

Ingredienser

10
porsjoner
  • 400 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 dl nøtter, hakkede, som hasselnøtter eller mandler
  • 2 dl tørket frukt, som rosiner, aprikosser i terninger, gojibær

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g mørk sjokolade, 70% kakao
  • 2 dl nøtter, hakkede, som hasselnøtter eller mandler
  • 2 dl tørket frukt, som rosiner, aprikosser i terninger, gojibær
Finhakk sjokoladen og smelt den i en bolle over vannbad. Tilsett nøtter og frukt og bland godt til alt er dekket av sjokolade.
Bruk to teskjeer og lag jevne topper på et brett kledd med bakepapir. La brettet stå i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Oppbevar fruktnøttene mørkt og kjølig i en lufttett beholder.
woman cooking

Bon appetit!

Finhakk sjokoladen og smelt den i en bolle over vannbad. Tilsett nøtter og frukt og bland godt til alt er dekket av sjokolade.
Bruk to teskjeer og lag jevne topper på et brett kledd med bakepapir. La brettet stå i kjøleskapet til sjokoladen har stivnet. Oppbevar fruktnøttene mørkt og kjølig i en lufttett beholder.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?