6 dl rice crispies, evt. knust Ritz-kjeks eller corn flakes
200 g melkesjokolade
0.5 dl peanøtter, salte, grovhakkede, til pynt
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
1 dl sukker
2 dl sirup
350 g peanøttsmør, grov variant
6 dl rice crispies, evt. knust Ritz-kjeks eller corn flakes
200 g melkesjokolade
0.5 dl peanøtter, salte, grovhakkede, til pynt
Kle en firkantet form, ca. 20 x 20 cm, med bakepapir.
Bland peanøttsmør, sirup og sukker i en kasserolle. Varm opp blandingen til alt har smeltet godt sammen (blandingen skal helst ikke koke). Bland inn rice crispies og rør det godt sammen. Hell alt over i formen og trykk blandingen jevnt utover.
Smelt sjokolade over vannbad og bre den jevnt utover bunnen. Dryss over peanøtter og sett kaken til avkjøling i kjøleskap. Del peanøttcrispen i små stykker før servering.
Bon appetit!
Kle en firkantet form, ca. 20 x 20 cm, med bakepapir.
Bland peanøttsmør, sirup og sukker i en kasserolle. Varm opp blandingen til alt har smeltet godt sammen (blandingen skal helst ikke koke). Bland inn rice crispies og rør det godt sammen. Hell alt over i formen og trykk blandingen jevnt utover.
Smelt sjokolade over vannbad og bre den jevnt utover bunnen. Dryss over peanøtter og sett kaken til avkjøling i kjøleskap. Del peanøttcrispen i små stykker før servering.