Energikuler med havregryn og kokos
Disse energikulene er perfekte når du trenger litt påfyll. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert måltid samt når jeg er på reise.
Tips: Tilsett de smakene du vil for å lage mer spennende energikuler. Det går for eksempel fint an å bytte ut dadlene med en moden banan. Bytt ut havregrynene med bokhvetegryn. Tilsett chiafrø for enda mer næringsrike energikuler. Det er også godt med en skvis appelsinsaft. Prøv deg frem!
Oppbevar kulene i en lufttett boks i kjøleskapet og de varer i minst en uke.
Disse energikulene er perfekte når du trenger litt påfyll. De har vært min redning i mange tilfeller når det går lenge mellom hvert måltid samt når jeg er på reise.
Tips: Tilsett de smakene du vil for å lage mer spennende energikuler. Det går for eksempel fint an å bytte ut dadlene med en moden banan. Bytt ut havregrynene med bokhvetegryn. Tilsett chiafrø for enda mer næringsrike energikuler. Det er også godt med en skvis appelsinsaft. Prøv deg frem!
Oppbevar kulene i en lufttett boks i kjøleskapet og de varer i minst en uke.
- 10 stykker daddel
- 4 ss kokosolje
- 2 ss kakaopulver, 100% eller raw
- 1 dl havregryn
- 1 ts vaniljepulver
- 1 klype havsalt
- 1 klype kanel
- 5 ss kokos, til å rulle kulene i
- 10 stykker daddel
- 4 ss kokosolje
- 2 ss kakaopulver, 100% eller raw
- 1 dl havregryn
- 1 ts vaniljepulver
- 1 klype havsalt
- 1 klype kanel
- 5 ss kokos, til å rulle kulene i
