Müslibarer med bringebær, quinoa og honning
Müslibarer har reddet meg mange ganger mellom lunsj og middag når blodsukkeret synker. Dessuten er det perfekt når man er i farten i en travel hverdag. Jeg har alltid en på lur i vesken.
Det som er så fint med denne oppskriften er at du kan ha i det du selv vil, så lenge du følger målene sånn noenlunde.
I denne oppskriften har jeg brukt en god blanding av tørkede aprikoser, quinoa, linfrø og gojibær, i tillegg til quinoamel og havregryn. Du kan også bytte ut noe av den tørkede frukten med nøtter. Det er ikke så viktig med målene så lenge du også har i noe mel og puré som binder det hele sammen.
Disse er også perfekte å bake og ha med i sekken til påskeskituren!
Müslibarer har reddet meg mange ganger mellom lunsj og middag når blodsukkeret synker. Dessuten er det perfekt når man er i farten i en travel hverdag. Jeg har alltid en på lur i vesken.
Det som er så fint med denne oppskriften er at du kan ha i det du selv vil, så lenge du følger målene sånn noenlunde.
I denne oppskriften har jeg brukt en god blanding av tørkede aprikoser, quinoa, linfrø og gojibær, i tillegg til quinoamel og havregryn. Du kan også bytte ut noe av den tørkede frukten med nøtter. Det er ikke så viktig med målene så lenge du også har i noe mel og puré som binder det hele sammen.
Disse er også perfekte å bake og ha med i sekken til påskeskituren!
- 300 g aprikos, eller annen tørket frukt og nøtter
- 100 g linfrø, eller andre typer frø
- 50 g quinoamel
- 50 g quinoa, tørket
- 150 g havregryn
- 1 klype havsalt
- 1 ts kanel
puré
- 1 dl eplejuice, eller annen type fruktjuice
- 1 dl bringebær
- 4 ss honning, flytende
- 300 g aprikos, eller annen tørket frukt og nøtter
- 100 g linfrø, eller andre typer frø
- 50 g quinoamel
- 50 g quinoa, tørket
- 150 g havregryn
- 1 klype havsalt
- 1 ts kanel
puré
- 1 dl eplejuice, eller annen type fruktjuice
- 1 dl bringebær
- 4 ss honning, flytende
