Fordel popcornet utover et stekebrett, kledd med en bakeduk/silikonmatte.
Hell sukkeret i en liten (og helt ren) kasserolle. Tilsett vann, rør rundt og kok opp over middels varme.
La sukkerlaken koke til gyllen karamell, ca 8 minutter. Vær rask og «dryss» karamellen jevnt over popcornet med en tresleiv. Pass på så du ikke brenner deg, varm karamell er veldig varmt! Prøv å vende litt rundt på popcornet, slik at karamellen blir jevnt fordelt. Avkjøl.
Bon appetit!
Fordel popcornet utover et stekebrett, kledd med en bakeduk/silikonmatte.
Hell sukkeret i en liten (og helt ren) kasserolle. Tilsett vann, rør rundt og kok opp over middels varme.
La sukkerlaken koke til gyllen karamell, ca 8 minutter. Vær rask og «dryss» karamellen jevnt over popcornet med en tresleiv. Pass på så du ikke brenner deg, varm karamell er veldig varmt! Prøv å vende litt rundt på popcornet, slik at karamellen blir jevnt fordelt. Avkjøl.