Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat
30 min
Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat er kjempegodt. Fordelen med hjemmelaget konfekt er jo nettopp at du kan lage den akkurat slik du liker den best.
Oppskriften gir ca. 30 stk.
Lagret av 331 brukere
Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat er kjempegodt. Fordelen med hjemmelaget konfekt er jo nettopp at du kan lage den akkurat slik du liker den best.
Oppskriften gir ca. 30 stk.
Lagret av 331 brukere
Ingredienser
5
porsjoner
- 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
- 2 - 4 ss Baileys
- 100 g valnøtter, kjerner
- 100 g nougat
- sjokolade, smeltet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
- 2 - 4 ss Baileys
- 100 g valnøtter, kjerner
- 100 g nougat
- sjokolade, smeltet
Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.

Bon appetit!
Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.