rask

Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat

30 min

Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat er kjempegodt. Fordelen med hjemmelaget konfekt er jo nettopp at du kan lage den akkurat slik du liker den best.

Oppskriften gir ca. 30 stk. 

338 har lagret denne
Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat

Marsipan med Baileys, valnøtter og nougat er kjempegodt. Fordelen med hjemmelaget konfekt er jo nettopp at du kan lage den akkurat slik du liker den best.

Oppskriften gir ca. 30 stk. 

338 har lagret denne
5
porsjoner
  • 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
  • 2 - 4 ss Baileys
  • 100 g valnøtter, kjerner
  • 100 g nougat
  • sjokolade, smeltet
Unngå at skjermen går i dvale
  • 400 g marsipan, rå, minst 50% mandler
  • 2 - 4 ss Baileys
  • 100 g valnøtter, kjerner
  • 100 g nougat
  • sjokolade, smeltet
Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.
woman cooking

Bon appetit!

Legg til side noen små nøttekjerner til pynt. Hakk resten og kna sammen marsipan, Baileys og nøtter.
Skjær nougaten i 30 like store biter.
Del også marsipanen i 30 like store biter og rull bitene til kuler.
Trykk kulene litt flate, legg en bit nougat på hver og form marsipanen rundt nougaten.
Smelt sjokoladen og rull kulene i den. Pynt med en halv valnøttkjerne.
Oppbevar konfekten kjølig, men helst ikke i kjøleskap.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?