rask
Lunsjsmørbrød med egg og rekerøre
20 min
Dette lunsjsmørbrødet med egg og rekerøre er perfekt til lunsj.
271 har lagret denne
Dette lunsjsmørbrødet med egg og rekerøre er perfekt til lunsj.
271 har lagret denne
2
porsjoner
- 2 skive(r) brød, store, gode
- 2 stk egg, kokte
- 100 g reker, rensede
- 1.5 ss majones
- 1 ss crème fraîche
- 1 ss rødløk, finhakket
- 2 ss friske urter, som dill, gressløk, persille. Hakket.
- 2 ss rogn, for eksempel lakserogn eller rognkjeksrogn.
- friske urter, eller spirer til pynt
- 0.5 stk sitron
- kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 skive(r) brød, store, gode
- 2 stk egg, kokte
- 100 g reker, rensede
- 1.5 ss majones
- 1 ss crème fraîche
- 1 ss rødløk, finhakket
- 2 ss friske urter, som dill, gressløk, persille. Hakket.
- 2 ss rogn, for eksempel lakserogn eller rognkjeksrogn.
- friske urter, eller spirer til pynt
- 0.5 stk sitron
- kvernet pepper
Smør eventuelt skivene med litt smør eller majones.
Skrell og del eggene. Bland sammen reker, majones, creme fraiche, rødløk og urter. Smak til med noen gode dråper sitronsaft, salt og pepper.
Fordel egg og rekerøre på brødskivene. Topp med rogn og urter eller spirer og nyt!

Bon appetit!
Smør eventuelt skivene med litt smør eller majones.
Skrell og del eggene. Bland sammen reker, majones, creme fraiche, rødløk og urter. Smak til med noen gode dråper sitronsaft, salt og pepper.
Fordel egg og rekerøre på brødskivene. Topp med rogn og urter eller spirer og nyt!