rask
vegetar
Dobbel toast med karamellisert løk og talleggio
25 min
Prøv dobbel toast med karamellisert løk og talleggio! Sandwichene kan eventuelt etterstekes i ovnen ved 180 grader til osten har smeltet skikkelig. Tallegio kan byttes ut med en annen ost du liker, for eksempel ridderost, brie eller chevre.
Lagret av 1401 brukere
Prøv dobbel toast med karamellisert løk og talleggio! Sandwichene kan eventuelt etterstekes i ovnen ved 180 grader til osten har smeltet skikkelig. Tallegio kan byttes ut med en annen ost du liker, for eksempel ridderost, brie eller chevre.
Lagret av 1401 brukere
Ingredienser
2
porsjoner
- 2 stykker løk, store
- 2 ts balsamicoeddik
- 1 klype sukker
- salt
- 4 skive(r) brød, godt, gjerne surdeigsbrød
- 2 ts dijonsennep
- 1 ss majones
- 150 - 200 g tallegio
- olje, og smør til steiking
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 stykker løk, store
- 2 ts balsamicoeddik
- 1 klype sukker
- salt
- 4 skive(r) brød, godt, gjerne surdeigsbrød
- 2 ts dijonsennep
- 1 ss majones
- 150 - 200 g tallegio
- olje, og smør til steiking
Rens og skjær løken i ringer. Stek løken bløt og gyllen over middels varme. Bruke både litt olje og smør i pannen og la løken få god tid
Tilsett balsamico og en klype sukker mot slutten av stekingen og krydre lett med salt.
Smør to av skivene med sennep og majones og fordel løken på skivene.
Skjær osten i skiver og fordel osteskivene. Topp med brødskive og stek sandwichene gylne og sprø på begge sider i stekepannen med litt smør.

Bon appetit!
Rens og skjær løken i ringer. Stek løken bløt og gyllen over middels varme. Bruke både litt olje og smør i pannen og la løken få god tid
Tilsett balsamico og en klype sukker mot slutten av stekingen og krydre lett med salt.
Smør to av skivene med sennep og majones og fordel løken på skivene.
Skjær osten i skiver og fordel osteskivene. Topp med brødskive og stek sandwichene gylne og sprø på begge sider i stekepannen med litt smør.