Til hovedinnhold
rask

Piknik-sandwich med spekeskinke og mozzarella

20 min

Prøv piknik-sandwich med spekeskinke og mozzarella! Dette er egentlig et helt brød som er gjort om til en kjempestor sandwich. Brødet er fylt med hvitløksmajones og godsaker som soltørkede tomater, grillet paprika, fersk mozzarella og spekeskinke. Bind gjerne sandwichen sammen med litt kjøkkenhyssing, slik at alt holder seg på plass. Grillet paprika kan kjøpes ferdig i litt ulike varianter, eller du kan lage det selv. Grill paprikaen over grill, eller i en grillpanne, til skinnet blir helt svart. Ha paprikaen over i en liten bolle og dekk med plastfilm, eller legg den inn i en liten pose. La den ligge sånn i 10-15 minutter før du fjerne skinn og kjerner.  

Lagret av 413 brukere
Piknik-sandwich med spekeskinke og mozzarella

Prøv piknik-sandwich med spekeskinke og mozzarella! Dette er egentlig et helt brød som er gjort om til en kjempestor sandwich. Brødet er fylt med hvitløksmajones og godsaker som soltørkede tomater, grillet paprika, fersk mozzarella og spekeskinke. Bind gjerne sandwichen sammen med litt kjøkkenhyssing, slik at alt holder seg på plass. Grillet paprika kan kjøpes ferdig i litt ulike varianter, eller du kan lage det selv. Grill paprikaen over grill, eller i en grillpanne, til skinnet blir helt svart. Ha paprikaen over i en liten bolle og dekk med plastfilm, eller legg den inn i en liten pose. La den ligge sånn i 10-15 minutter før du fjerne skinn og kjerner.  

Lagret av 413 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 1 stk brød, rustikt, gjerne surdeig
  • 4 ss hvitløksmajones
  • 1 håndfull ruccola, eller babyspinat
  • 50 g soltørkede tomater
  • 2 stykker grillede paprika
  • 2 stykker mozzarella, fersk
  • 8 skive(r) spekeskinke, tynne
  • 2 ss pesto

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 stk brød, rustikt, gjerne surdeig
  • 4 ss hvitløksmajones
  • 1 håndfull ruccola, eller babyspinat
  • 50 g soltørkede tomater
  • 2 stykker grillede paprika
  • 2 stykker mozzarella, fersk
  • 8 skive(r) spekeskinke, tynne
  • 2 ss pesto
Del brødet i to på langs og smør begge «brødskivene» med hvitløksmajones.
Fordel salat, soltørket tomat, paprika, mozzarella i skiver og spekeskinke jevnt utover underdelen.
Drypp over pesto og legg på toppen.
Pakk inn hele brødet i matpapir og skjær det opp ved servering.
woman cooking

Bon appetit!

Del brødet i to på langs og smør begge «brødskivene» med hvitløksmajones.
Fordel salat, soltørket tomat, paprika, mozzarella i skiver og spekeskinke jevnt utover underdelen.
Drypp over pesto og legg på toppen.
Pakk inn hele brødet i matpapir og skjær det opp ved servering.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?