Eggesandwich - Sando med egg à la Konbi
Sando med egg à la Konbi er en kjempegod eggesandwich. Kokkene Akira Akuto og Nick Montgomery ved L.A.-baserte Konbi selger mellom 50 og 100 av disse sandwichene hver dag, og de er skrevet om av blant annet New York Times og Bon Appétit Magazine. Her deler Akuto og Montgomery oppskriften på den famøse sandwichen. Merk at de bruker et spesielt type japansk brød som heter "milk bread". Dette er mykt og søtlig.
Les saken vår om Nick og Akira her.
Sando med egg à la Konbi er en kjempegod eggesandwich. Kokkene Akira Akuto og Nick Montgomery ved L.A.-baserte Konbi selger mellom 50 og 100 av disse sandwichene hver dag, og de er skrevet om av blant annet New York Times og Bon Appétit Magazine. Her deler Akuto og Montgomery oppskriften på den famøse sandwichen. Merk at de bruker et spesielt type japansk brød som heter "milk bread". Dette er mykt og søtlig.
Les saken vår om Nick og Akira her.
Ingredienser
- hvitt mykt brød
Eggesalat
- 125 g majones, japansk type, som Kewpie
- 37.5 g risvineddik
- 37.5 g dijonsennep
- 25 g crème fraîche
- 2.25 g salt
- 2 stykker vårløk, skåret i 2 mm-tykke skiver
- 10 stykker egg, store. Du trenger 1,5-2 egg per sandwich
Smilende egg til midten
- 8 stykker egg, gjerne med mørk plomme
Slik gjør du:
- hvitt mykt brød
Eggesalat
- 125 g majones, japansk type, som Kewpie
- 37.5 g risvineddik
- 37.5 g dijonsennep
- 25 g crème fraîche
- 2.25 g salt
- 2 stykker vårløk, skåret i 2 mm-tykke skiver
- 10 stykker egg, store. Du trenger 1,5-2 egg per sandwich
Smilende egg til midten
- 8 stykker egg, gjerne med mørk plomme
