Ostesmørbrød med bart
30 min
Et morsomt ostesmørbrød med bart vil garantert falle i smak blant de minste, og de store rundt bordet vil ganske sikkert ha et smørbrød de også!
– Prøv ut nye bartestiler på ostesmørbrødet ditt, oppfordrer matkunstner og Instagram-profil IdaFrosk.
Lagret av 24 brukere
Et morsomt ostesmørbrød med bart vil garantert falle i smak blant de minste, og de store rundt bordet vil ganske sikkert ha et smørbrød de også!
– Prøv ut nye bartestiler på ostesmørbrødet ditt, oppfordrer matkunstner og Instagram-profil IdaFrosk.
Lagret av 24 brukere
Ingredienser
1
porsjoner
- 2 skive(r) brød
- 2 skive(r) sveitserost
- 1 ss tomatpesto
- 1 stk grønn paprika, Du bestemmer fargen
- 1 stk sorte oliven
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 2 skive(r) brød
- 2 skive(r) sveitserost
- 1 ss tomatpesto
- 1 stk grønn paprika, Du bestemmer fargen
- 1 stk sorte oliven
Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.

Bon appetit!
Del en svart oliven i skiver på tvers. Bruk en kniv eller saks til å forme ulike bartetyper av paprika.
Smør brødskivene med rød pesto, eller det du måtte ha lyst på, og legg på osteskiver.
Dekorer med to olivenringer som øyne og valgfri bart. Stek i ovnen på 200 grader til osten har smeltet.