Pisk godt sammen egg, melk, kremfløte, melis og kanel i en bolle.
Ha nøttepålegget i en liten kjele og varm opp over lav varme.
Smelt en spiseskje smør i en stekepanne på medium varme.
Dypp to skiver løff i eggemelken i et minutt på hver side, eller til skivene er godt dynket. Stek skivene i stekepannen i et par minutter på hver side eller til de er gylne. Legg dem til side på en rist og sett den i ovnen, for å holde dem varme. Gjenta med de to siste skivene.
Del skivene i to og legg på en tallerken, ha over lunt nøttepålegg og noen skiver banan. Topp med et lag til av skive, nøttepålegg og banan. Sikt gjerne litt melis over som pynt (- hvis du ikke syns det er søtt nok allerede).
Bon appetit!
Forvarm ovnen til 180 grader.
Pisk godt sammen egg, melk, kremfløte, melis og kanel i en bolle.
Ha nøttepålegget i en liten kjele og varm opp over lav varme.
Smelt en spiseskje smør i en stekepanne på medium varme.
Dypp to skiver løff i eggemelken i et minutt på hver side, eller til skivene er godt dynket. Stek skivene i stekepannen i et par minutter på hver side eller til de er gylne. Legg dem til side på en rist og sett den i ovnen, for å holde dem varme. Gjenta med de to siste skivene.
Del skivene i to og legg på en tallerken, ha over lunt nøttepålegg og noen skiver banan. Topp med et lag til av skive, nøttepålegg og banan. Sikt gjerne litt melis over som pynt (- hvis du ikke syns det er søtt nok allerede).