Til hovedinnhold
rask

Tropiske drømmer

25 min

Drøm deg bort til en tropisk øy med matkunstner IdaFrosk.

Lagret av 16 brukere
Tropiske drømmer

Drøm deg bort til en tropisk øy med matkunstner IdaFrosk.

Lagret av 16 brukere

Ingredienser

1
porsjoner
  • 1 skive(r) Polarbrød
  • 1 skive(r) lompe
  • 1 ss kremost
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 stk kiwi
  • 3 stk hasselnøtter
  • jordbær
  • 1 skive(r) rød appelsin

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 skive(r) Polarbrød
  • 1 skive(r) lompe
  • 1 ss kremost
  • 1 ss peanøttsmør
  • 1 stk kiwi
  • 3 stk hasselnøtter
  • jordbær
  • 1 skive(r) rød appelsin
Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.
woman cooking

Bon appetit!

Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?