Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.
Bon appetit!
Del ett polarbrød i to. Skjær deretter ut en liten runding av ene halvdelen.
Smør ene halvdelen med peanøttsmør og legg på en tallerken. Ha kremost på den lille halvsirkelen og dekorer med jordbærbiter eller paprika slik at det ser ut som en parasolloverdel.
Lag parasollstang av resten av polarbrød. Smør en speltlompe med ønsket pålegg, her er det brukt kremost. Legg den på tallerkenen som en stamme.
Skjær en kiwi i båter, og legg dem på som palmegrener. Bruk hasselnøtter som kokosnøtter. Ingen tropisk drøm er komplett uten en varmende sol, så legg på en appelsinskive. Legg deg tilbake i en solstol av polarbrødstrimler og bare slapp av.