rask

Ostesmørbrød med gorgonzola, fiken og valnøtter

15 min
Lagret av 347 brukere
Ostesmørbrød med gorgonzola, fiken og valnøtter
Lagret av 347 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 4 skive(r) grovbrød, eller halvgrovt, gjerne surdeig
  • smør
  • gorgonzola, brutt opp i mindre biter
  • sveitserost, eller annen gulost, revet
  • 2 - 4 stykker fiken, tørkede, grovhakket
  • 4 - 6 stykker valnøtter, grovhakket
  • bladpersille, finhakket

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 4 skive(r) grovbrød, eller halvgrovt, gjerne surdeig
  • smør
  • gorgonzola, brutt opp i mindre biter
  • sveitserost, eller annen gulost, revet
  • 2 - 4 stykker fiken, tørkede, grovhakket
  • 4 - 6 stykker valnøtter, grovhakket
  • bladpersille, finhakket
Bland ost, fiken, valnøtter og persille i en liten bolle.
Smør brødskivene med smør og snu dem.
Fordel ostenblandingen på to av skivene og legg de resterende brødskivene oppå.
Stek i en panne med lokk over middels varme til smørbrødet er gyllent på begge sider og osten har smeltet. Pass på at ikke overflaten blir brent før de er gjennomvarme. Skru eventuelt ned varmen og snu smørbrødet ofte hvis du synes det går for fort.
Del og server.
woman cooking

Bon appetit!

Bland ost, fiken, valnøtter og persille i en liten bolle.
Smør brødskivene med smør og snu dem.
Fordel ostenblandingen på to av skivene og legg de resterende brødskivene oppå.
Stek i en panne med lokk over middels varme til smørbrødet er gyllent på begge sider og osten har smeltet. Pass på at ikke overflaten blir brent før de er gjennomvarme. Skru eventuelt ned varmen og snu smørbrødet ofte hvis du synes det går for fort.
Del og server.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Hvordan var din opplevelse i dag?