Ostesmørbrød med gorgonzola, fiken og valnøtter
Dette er et ostesmørbrød for deg som setter pris på det lille ekstra. Smørbrødet inneholder både gorgonzola, fiken og valnøtter. Gorgonzola er kjempegodt på ostesmørbrød, og enda bedre blir det med noe søtt til. Siden all blåskimmelost renner vekk når den smelter, er det lurt å blande den med en hardere ost som smelter litt bedre, for eksempel emmentaler eller annen gulost. Bruk så mye ost du vil! Velg gjerne et halvgrovt brød til ostesmørbrødet, for eksempel surdeig.
Dette er et ostesmørbrød for deg som setter pris på det lille ekstra. Smørbrødet inneholder både gorgonzola, fiken og valnøtter. Gorgonzola er kjempegodt på ostesmørbrød, og enda bedre blir det med noe søtt til. Siden all blåskimmelost renner vekk når den smelter, er det lurt å blande den med en hardere ost som smelter litt bedre, for eksempel emmentaler eller annen gulost. Bruk så mye ost du vil! Velg gjerne et halvgrovt brød til ostesmørbrødet, for eksempel surdeig.
- 4 skive(r) grovbrød, eller halvgrovt, gjerne surdeig
- smør
- gorgonzola, brutt opp i mindre biter
- sveitserost, eller annen gulost, revet
- 2 - 4 stykker fiken, tørkede, grovhakket
- 4 - 6 stykker valnøtter, grovhakket
- bladpersille, finhakket
- 4 skive(r) grovbrød, eller halvgrovt, gjerne surdeig
- smør
- gorgonzola, brutt opp i mindre biter
- sveitserost, eller annen gulost, revet
- 2 - 4 stykker fiken, tørkede, grovhakket
- 4 - 6 stykker valnøtter, grovhakket
- bladpersille, finhakket
