Kantarelltoast med egg
15 min
10 varer
223
Brødskiven blir liksom både mer spennende og eksklusiv når den er varm, og her får du en fantastisk toast du kan lage etter soppturen. Kantarelltoast med egg lages med kantareller stekt i rikelige mengder godt smør, sammen med hvitløk, sjalottløk, gressløk og persille. Med speilegg på toppen blir det perfekt.
Ingredienser
2
porsjoner
- 300 g kantarell, renset
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss persille, hakket
- 2 skive(r) brød
- 2 stykker egg
- smør, til steking
- salt, etter smak
- pepper, kvernet
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 300 g kantarell, renset
- 2 fedd hvitløk, finhakket
- 1 stk sjalottløk, finhakket
- 2 ss gressløk, hakket
- 2 ss persille, hakket
- 2 skive(r) brød
- 2 stykker egg
- smør, til steking
- salt, etter smak
- pepper, kvernet
Stek brødskivene gylne og sprø på begge sider.
Stek sopp, hvitløk og sjalottløk i godt med smør. Krydre med salt og pepper.
Tilsett gressløk og persille og fordel soppen på brødskivene.
Topp med speilegg og litt ekstra gressløk.

Bon appetit!
Stek brødskivene gylne og sprø på begge sider.
Stek sopp, hvitløk og sjalottløk i godt med smør. Krydre med salt og pepper.
Tilsett gressløk og persille og fordel soppen på brødskivene.
Topp med speilegg og litt ekstra gressløk.