Til hovedinnhold

Kantarelltoast med egg

15 min

Brødskiven blir liksom både mer spennende og eksklusiv når den er varm, og her får du en fantastisk toast du kan lage etter soppturen. Kantarelltoast med egg lages med kantareller stekt i rikelige mengder godt smør, sammen med hvitløk, sjalottløk, gressløk og persille. Med speilegg på toppen blir det perfekt.

Lagret av 225 brukere
Kantarelltoast med egg

Brødskiven blir liksom både mer spennende og eksklusiv når den er varm, og her får du en fantastisk toast du kan lage etter soppturen. Kantarelltoast med egg lages med kantareller stekt i rikelige mengder godt smør, sammen med hvitløk, sjalottløk, gressløk og persille. Med speilegg på toppen blir det perfekt.

Lagret av 225 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 300 g kantarell, renset
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss persille, hakket
  • 2 skive(r) brød
  • 2 stykker egg
  • smør, til steking
  • salt, etter smak
  • pepper, kvernet

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 300 g kantarell, renset
  • 2 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stk sjalottløk, finhakket
  • 2 ss gressløk, hakket
  • 2 ss persille, hakket
  • 2 skive(r) brød
  • 2 stykker egg
  • smør, til steking
  • salt, etter smak
  • pepper, kvernet
Stek brødskivene gylne og sprø på begge sider.
Stek sopp, hvitløk og sjalottløk i godt med smør. Krydre med salt og pepper.
Tilsett gressløk og persille og fordel soppen på brødskivene.
Topp med speilegg og litt ekstra gressløk.
woman cooking

Bon appetit!

Stek brødskivene gylne og sprø på begge sider.
Stek sopp, hvitløk og sjalottløk i godt med smør. Krydre med salt og pepper.
Tilsett gressløk og persille og fordel soppen på brødskivene.
Topp med speilegg og litt ekstra gressløk.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?