Nyt de norske blåbærene, gjerne i form av en skive med deilig hjemmelaget blåbærsyltetøy, oppfordrer matkunstner Ida Frosk. Blåbærhuset passer både på frokosttallerkenen eller i matpakken.
Nyt de norske blåbærene, gjerne i form av en skive med deilig hjemmelaget blåbærsyltetøy, oppfordrer matkunstner Ida Frosk. Blåbærhuset passer både på frokosttallerkenen eller i matpakken.
Steg 1: Skjær opp to brødskiver. Legg dem oppå hverandre og kutt av skorpen slik at toppen blir et trekantet ”tak”. Lag to hull i den ene skiven, det ene litt lenger enn det andre.
Steg 2: Smør deilig blåbærsyltetøy på den ene skiven. Bruk de utskorne dør- og vindusbitene til en skorstein (kutt av døren litt).
Steg 3: Legg skivene oppå hverandre igjen. Bruk de avskorne skorpebitene som takskeier. Pynt med en sti og blomster av ferske blåbær, gress og skorsteinsrøyk av grønt eple. Eller bruk brødskiven i matboksen
Bon appetit!
Steg 1: Skjær opp to brødskiver. Legg dem oppå hverandre og kutt av skorpen slik at toppen blir et trekantet ”tak”. Lag to hull i den ene skiven, det ene litt lenger enn det andre.
Steg 2: Smør deilig blåbærsyltetøy på den ene skiven. Bruk de utskorne dør- og vindusbitene til en skorstein (kutt av døren litt).
Steg 3: Legg skivene oppå hverandre igjen. Bruk de avskorne skorpebitene som takskeier. Pynt med en sti og blomster av ferske blåbær, gress og skorsteinsrøyk av grønt eple. Eller bruk brødskiven i matboksen