Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!
Bon appetit!
Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!