rask

Skilpadde i boks

10 min

Det er tilbake til skolen og mange matpakker skal lages. Her er en grønn start på de første trege dagene.

31 har lagret denne
Skilpadde i boks

Det er tilbake til skolen og mange matpakker skal lages. Her er en grønn start på de første trege dagene.

31 har lagret denne
1
porsjoner
  • 1 skive(r) Polarbrød
  • 2 ss kremost, eller annet smørbart pålegg
  • sukkererter
  • grønne druer
  • cherrytomater
  • blåbær, tørkede
Unngå at skjermen går i dvale
  • 1 skive(r) Polarbrød
  • 2 ss kremost, eller annet smørbart pålegg
  • sukkererter
  • grønne druer
  • cherrytomater
  • blåbær, tørkede
Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!
woman cooking

Bon appetit!

Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Del et polarbrød (eller annet rundt brød) på tvers.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Skjær av tuppene på to sukkerter, og del dem i to igjen. Lag noen som er litt lengre, til hode og hale, og to litt kortere til bein.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ta en av de lengre delene og kutt ut en trekantet bit til munn. Lag et lite hull øverst som du fyller med et lite tørket blåbær eller lignende.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Ha på ønsket pålegg, helst noe som kan smøres slik at sukkerertene sitter litt fast. Jeg har brukt fetaost siden jeg er glad i det, men vanlig smøreost eller leverpostein fungerer også godt.
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!
Legg over den andre halvdelen av brødet slik at du får en ferdig skilpadde. Putt den i matboksen sammen med grønne skilpaddeegg (druer) og skilpaddemat (sukkererter og cherrytomater). Ha en god og grønn skolestart!
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?