Snart er det tid for hverdag igjen. Det merkes på været at det går mot slutten av sommerferien - på tide å returnere til brødskiver og få i seg mer grønnsaker! oppfordrer matkunstner Ida Frosk.
Snart er det tid for hverdag igjen. Det merkes på været at det går mot slutten av sommerferien - på tide å returnere til brødskiver og få i seg mer grønnsaker! oppfordrer matkunstner Ida Frosk.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
Bon appetit!
Steg 1: Skjær opp to brødskiver.
Steg 2: Bruk en liten kniv for å forme dem til skyer. Bitene som blir til overs kan du mumse på eller enkelt gjøre om til krutonger ved å ha litt olivenolje på og slenge dem i stekeovnen til de blir tørre og gode.
Steg 3: Bre over smøreost eller annet hvitt pålegg.
Steg 4: Lag en sol av et par gulrotskiver, og lyn og torden med gul paprika og frøene av et par sukkererter. Stemningen kan illustreres ved å sette på små ansikter på skyene til slutt som i øverste bildet.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto