Tørk sildefiletene og skjær dem på skrå i pene biter.
Visp sammen rømme, majones og karripulver. Smak dressingen til med salt, pepper og en klype sukker. Vær forsiktig med saltet, husk at silden er nokså salt.
Skjær eplet i små terninger og finhakk løken. Rør det ned i dressingen og bland til slutt inn silden.
La karrisilden stå og trekke natten over i kjøleskapet. Pynt gjerne med epleskiver, rødløk og gressløk ved servering.
Bon appetit!
Tørk sildefiletene og skjær dem på skrå i pene biter.
Visp sammen rømme, majones og karripulver. Smak dressingen til med salt, pepper og en klype sukker. Vær forsiktig med saltet, husk at silden er nokså salt.
Skjær eplet i små terninger og finhakk løken. Rør det ned i dressingen og bland til slutt inn silden.
La karrisilden stå og trekke natten over i kjøleskapet. Pynt gjerne med epleskiver, rødløk og gressløk ved servering.