De Mi Tierra: Deig til empanadas

1 t 15 min

Denne oppskriften på argentinske empanadas står De Mi Tierra Oslo bak. Deigen er nok til 12-15 empanadas. De kan fylles med for eksempel kjøttdeig, og frityrsteikes eller steikes i ovn.

Oppskrift på kjøttfyll her

Oppskrift: De Mi Tierra

689 har lagret denne
De Mi Tierra: Deig til empanadas

Denne oppskriften på argentinske empanadas står De Mi Tierra Oslo bak. Deigen er nok til 12-15 empanadas. De kan fylles med for eksempel kjøttdeig, og frityrsteikes eller steikes i ovn.

Oppskrift på kjøttfyll her

Oppskrift: De Mi Tierra

689 har lagret denne
3
porsjoner
  • 6 dl mel
  • 1.2 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 100 g smør, smeltet
Unngå at skjermen går i dvale
  • 6 dl mel
  • 1.2 dl vann
  • 0.5 ts salt
  • 100 g smør, smeltet
Miks alle ingrediensene sammen til du har en myk deig.
La deigen hvile en time i kjøleskapet.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
woman cooking

Bon appetit!

Miks alle ingrediensene sammen til du har en myk deig.
La deigen hvile en time i kjøleskapet.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Kjevle deigen til den er 2 millimeter tykk. Bruk gjerne pastamaskin.
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Form deigen i runde former på ca 12 cm, og fyll med ønsket fyll, som kjøttfyll (oppskrift øverst).
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?