Børek med spinat og feta
Børek lager du enkelt med ferdigkjøpt filodeig. Bruk doble lag som pensles med smeltet smør. Deigen skal kjevles og kjevles og strekkes forsiktig underveis, men det funker, og du kommer til å bli superimponert over egen innsats. Dette er en enkel oppskrift på børek med spinat og feta.
Lyst til å lage alt fra grunnen? Oppskrift på hjemmelaget filodeig finner du her.
Børek lager du enkelt med ferdigkjøpt filodeig. Bruk doble lag som pensles med smeltet smør. Deigen skal kjevles og kjevles og strekkes forsiktig underveis, men det funker, og du kommer til å bli superimponert over egen innsats. Dette er en enkel oppskrift på børek med spinat og feta.
Lyst til å lage alt fra grunnen? Oppskrift på hjemmelaget filodeig finner du her.
- 1 porsjon filodeig, 4-5 store, runde leiver
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 300 g spinat, fersk, renset og vasket
- 200 g fetaost
- 150 g revet ost
- olivenolje
- smeltet smør, til pensling
- sesamfrø
- nigellafrø
- 1 porsjon filodeig, 4-5 store, runde leiver
- 1 stk løk
- 2 fedd hvitløk
- 300 g spinat, fersk, renset og vasket
- 200 g fetaost
- 150 g revet ost
- olivenolje
- smeltet smør, til pensling
- sesamfrø
- nigellafrø
