rask

Burrata med fiken og skinke

10 min
521 har lagret denne
Burrata med fiken og skinke
Foto: Foto: Stian Broch
521 har lagret denne
1
porsjoner
  • Burrata
  • fiken, ferske
  • basilikumblader
  • olivenolje
  • balsamicoeddik
  • salt og kvernet pepper
Unngå at skjermen går i dvale
  • Burrata
  • fiken, ferske
  • basilikumblader
  • olivenolje
  • balsamicoeddik
  • salt og kvernet pepper
Server helst osten hel, da noen av gleden er når man deler den opp og den bløte kjernen åpenbarer seg. Serveres med for eksempel ferske fiken skåret i båter og tynne skiver spekeskinke.
Dryss over noen basilikumblader, en klype flaksalt og kvernet sort pepper.
Drypp til slutt over noen gode dråper olivenolje og tykk balsamicoeddik.
woman cooking

Bon appetit!

Server helst osten hel, da noen av gleden er når man deler den opp og den bløte kjernen åpenbarer seg. Serveres med for eksempel ferske fiken skåret i båter og tynne skiver spekeskinke.
Dryss over noen basilikumblader, en klype flaksalt og kvernet sort pepper.
Drypp til slutt over noen gode dråper olivenolje og tykk balsamicoeddik.
Finn flere oppskrifter:

Siste artikler fra Godt.no

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?