Deig til standard dumplings
Dette er restauranten The Golden Chimp sin standard dumplingdeig, hentet fra kokk Jan Robin Ektvedts kokebok «Asiatisk». Det er en standard deig med hvetemel, salt og vann, som gir en fin, elastisk dumplingdeig.
- Har du pastamaskin, blir kjevlingen veldig mye enklere, så jeg vil nok anbefale det, sier Ektvedt. Selve eltingen av deigen kan fint gjøres for hånd, selv om maskinen gjør alt litt raskere.
Dette er restauranten The Golden Chimp sin standard dumplingdeig, hentet fra kokk Jan Robin Ektvedts kokebok «Asiatisk». Det er en standard deig med hvetemel, salt og vann, som gir en fin, elastisk dumplingdeig.
- Har du pastamaskin, blir kjevlingen veldig mye enklere, så jeg vil nok anbefale det, sier Ektvedt. Selve eltingen av deigen kan fint gjøres for hånd, selv om maskinen gjør alt litt raskere.
- 500 g hvetemel
- 1 ss salt
- 2.5 dl vann
- tapiokamel, til utkjevling
