Steamed buns med krydret kjøtt og kimchi
3 h
13 varer
563
Her får du en rett med gode og litt annerledes smaker. Fyll steamed buns med krydret kjøtt og hjemmelaget kimchi. De dampede bollene kan du også lage selv.
Ingredienser
4
porsjoner
- 500 g kjøttdeig
- 3 ss hoisinsaus
- 1 ss chilipaste, gochujang
- 1 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 1 ts honning, flytende
- olje, til steking
Til servering
- chilimajones
- kimchi, se egen oppskrift
- sprøstekt løk
- hvitløk, sprøstekt
- vårløk, hakket
- steamed buns
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- 500 g kjøttdeig
- 3 ss hoisinsaus
- 1 ss chilipaste, gochujang
- 1 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 1 ts honning, flytende
- olje, til steking
Til servering
- chilimajones
- kimchi, se egen oppskrift
- sprøstekt løk
- hvitløk, sprøstekt
- vårløk, hakket
- steamed buns
Brun kjøttdeigen godt.
Rør inn hoisinsaus, chili, soyasaus, sesamolje og honning. Krydre med litt ekstra salt hvis nødvendig.
Server kjøttet i varme buns med kimchi, chilimajones, sprøstekt løk og hakket vårløk.

Bon appetit!
Brun kjøttdeigen godt.
Rør inn hoisinsaus, chili, soyasaus, sesamolje og honning. Krydre med litt ekstra salt hvis nødvendig.
Server kjøttet i varme buns med kimchi, chilimajones, sprøstekt løk og hakket vårløk.