Til hovedinnhold
rask
vegetar

Stekt fetaost

15 min

Her får du en skikkelig smaksbombe bestående av stekt fetaost toppet med honning, sesamfrø og granateplekjerner. Dette er en rett det er vanlig å finne blant andre når det serveres meze, som gjerne består av en herlig blanding av salater, kjøtt, syltede grønnsaker og søtsaker.

Lagret av 552 brukere
Stekt fetaost

Her får du en skikkelig smaksbombe bestående av stekt fetaost toppet med honning, sesamfrø og granateplekjerner. Dette er en rett det er vanlig å finne blant andre når det serveres meze, som gjerne består av en herlig blanding av salater, kjøtt, syltede grønnsaker og søtsaker.

Lagret av 552 brukere

Ingredienser

2
porsjoner
  • 150 - 200 g fetaost, i ett stykke
  • hvetemel
  • honning, flytende
  • sesamfrø
  • granateplekjerner
  • pistasjnøtter
  • olivenolje, mild eller nøytral olje, til steking

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 150 - 200 g fetaost, i ett stykke
  • hvetemel
  • honning, flytende
  • sesamfrø
  • granateplekjerner
  • pistasjnøtter
  • olivenolje, mild eller nøytral olje, til steking
Tørk osten på kjøkkenpapir og vend den i hvetemel.
Varm en skvett olje i en liten stekepanne og stek osten gyllen og myk på begge sider.
Løft den varme osten over på en tallerken og topp med honning, sesamfrø og granateplekjerner. Ha eventuelt hakkede pistasjnøtter over hvis ønskelig.
woman cooking

Bon appetit!

Tørk osten på kjøkkenpapir og vend den i hvetemel.
Varm en skvett olje i en liten stekepanne og stek osten gyllen og myk på begge sider.
Løft den varme osten over på en tallerken og topp med honning, sesamfrø og granateplekjerner. Ha eventuelt hakkede pistasjnøtter over hvis ønskelig.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?