Vegetar-vårruller
Vårruller er rett og slett fantastisk godt! Disse vårrullene er laget med vegetarfyll, men fyllet kan varieres i det uendelige, så her kan du tilsette det du liker best.
Det er viktig å være tålmodig når du skal pakke vårrullene, slik at du ikke blir fristet til å ta i for mye fyll om gangen. Gjør du det blir det utfordrende å få sprø vårruller.
Server gjerne vegetar-vårrullene med en god dipsaus, som for eksempel søt chilisaus.
Vårruller er rett og slett fantastisk godt! Disse vårrullene er laget med vegetarfyll, men fyllet kan varieres i det uendelige, så her kan du tilsette det du liker best.
Det er viktig å være tålmodig når du skal pakke vårrullene, slik at du ikke blir fristet til å ta i for mye fyll om gangen. Gjør du det blir det utfordrende å få sprø vårruller.
Server gjerne vegetar-vårrullene med en god dipsaus, som for eksempel søt chilisaus.
Ingredienser
- 3 stk sjalottløk
- 3 fedd hvitløk
- 200 g gulrot
- 100 g fennikel
- 1 stk rød chili
- 200 g sopp
- 2 ss ingefær, fersk og finrevet
- 1 ss østerssaus
- 1 ss søt chilisaus
- 2 ts sesamolje
- 2 ts soyasaus
- salt og kvernet pepper
- 1 håndfull koriander, fersk
- 15 stykker vårrullark, store
- 1 stk egg, sammenpisket, til pensling
- rapsolje
Til servering
- søt chilisaus
Slik gjør du:
- 3 stk sjalottløk
- 3 fedd hvitløk
- 200 g gulrot
- 100 g fennikel
- 1 stk rød chili
- 200 g sopp
- 2 ss ingefær, fersk og finrevet
- 1 ss østerssaus
- 1 ss søt chilisaus
- 2 ts sesamolje
- 2 ts soyasaus
- salt og kvernet pepper
- 1 håndfull koriander, fersk
- 15 stykker vårrullark, store
- 1 stk egg, sammenpisket, til pensling
- rapsolje
Til servering
- søt chilisaus

Bon appetit!
Lag deg en gratis konto