Del slangeagurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Skrell gulroten og rens vårløken. Skjær agurk i tynne staver og gulrot og vårløk (ev purre) i tynne strimler.
Bløtlegg rispapiret 10-15 sekunder i varmt vann (eller som beskrevet på pakken), det kan være lurt å lage en om gangen, i hvert fall i starten. La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle.
Legg et korianderblad og et mynteblad ca. 2 1/2 cm fra kanten av rispapiret. Legg på reker, grønnsaker, nudler og et salatblad. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen. Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten.
Bland sammen alle ingrediensene til dippen og server den ved siden av rullene.
Bon appetit!
Del slangeagurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Skrell gulroten og rens vårløken. Skjær agurk i tynne staver og gulrot og vårløk (ev purre) i tynne strimler.
Bløtlegg rispapiret 10-15 sekunder i varmt vann (eller som beskrevet på pakken), det kan være lurt å lage en om gangen, i hvert fall i starten. La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle.
Legg et korianderblad og et mynteblad ca. 2 1/2 cm fra kanten av rispapiret. Legg på reker, grønnsaker, nudler og et salatblad. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen. Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten.
Bland sammen alle ingrediensene til dippen og server den ved siden av rullene.
Finn flere oppskrifter:
Vil du lagre favorittoppskriftene dine? Lag deg en gratis konto