Skyll og tørk salatbladene og del hvert blad i to jevne biter.
Rens og skjær mango i staver. Rens og del jordbærene i fire. Finsnitt rødkålen og skjær vårløken i strimler.
Bløtlegg rispapiret 10-15 sekunder i varmt vann (eller som beskrevet på pakken). La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle. Legg et mynteblad, koriander og basilikumblad omtrent 2,5 cm fra kanten av rispapiret. Fortsett med rødkål, mango, jordbær, vårløk og salat. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen.
Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten. Serveres med peanøttsaus, eller en annen saus som for eksempel en frisk og søt chilisaus.
Bon appetit!
Skyll og tørk salatbladene og del hvert blad i to jevne biter.
Rens og skjær mango i staver. Rens og del jordbærene i fire. Finsnitt rødkålen og skjær vårløken i strimler.
Bløtlegg rispapiret 10-15 sekunder i varmt vann (eller som beskrevet på pakken). La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle. Legg et mynteblad, koriander og basilikumblad omtrent 2,5 cm fra kanten av rispapiret. Fortsett med rødkål, mango, jordbær, vårløk og salat. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen.
Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten. Serveres med peanøttsaus, eller en annen saus som for eksempel en frisk og søt chilisaus.