rask
Baguette med manchego og serrano
15 min
Som de fleste tapasretter er også denne veldig enkel å tilberede. Du fyller bare en baguette med manchego og serrano, og dermed har du en rett som passer like godt til middag som til lunsj.
Lagret av 398 brukere
Som de fleste tapasretter er også denne veldig enkel å tilberede. Du fyller bare en baguette med manchego og serrano, og dermed har du en rett som passer like godt til middag som til lunsj.
Lagret av 398 brukere
Ingredienser
4
porsjoner
- baguett, nystekte, eller gode rundstykker
- tomat, modne
- olivenolje
- manchego, i tynne skiver
- serranoskinke, i tynne skiver
- ruccolasalat
Slik gjør du:
Unngå at skjermen går i dvale
- baguett, nystekte, eller gode rundstykker
- tomat, modne
- olivenolje
- manchego, i tynne skiver
- serranoskinke, i tynne skiver
- ruccolasalat
Del bagetten eller rundstykkene diagonalt og gni underdelene inn med en delt tomat, slik at saften kommer godt inn i brødet.
Dryss over en liten klype flaksalt og avslutt med noen gode dråper olivenolje.
Legg på noen ruccolablader, ost- og skinkeskiver. Topp med overdelen og del i passende biter.
Stikk gjerne gjennom en cocktailpinne slik at alt holder seg på plass.

Bon appetit!
Del bagetten eller rundstykkene diagonalt og gni underdelene inn med en delt tomat, slik at saften kommer godt inn i brødet.
Dryss over en liten klype flaksalt og avslutt med noen gode dråper olivenolje.
Legg på noen ruccolablader, ost- og skinkeskiver. Topp med overdelen og del i passende biter.
Stikk gjerne gjennom en cocktailpinne slik at alt holder seg på plass.