Rens salaten i løse blader uten stilk. Del slangeagurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Skjær agurk, vårløk og mango i tynne staver.
Bløtlegg rispapiret 10–15 sekunder i varmt vann, det kan være lurt å lage en om gangen, i hvert fall i starten. La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle.
Legg et salatblad ca. 2 1/2 cm fra kanten av rispapiret og legg på agurk, mango, vårløk, reker, mynte og korianderblad. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen. For et mer «åpent« utseende legger du alle ingrediensene helt inntil den ene kanten for så å rulle og brette slik at den ene siden forblir åpen. Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten. Serveres med peanøttsaus eller en annen saus, for eksempel søt chilisaus. For peanøttsausen: Kok opp vannet og rør inn peanøttsmøret. Skru av varmen, tilsett resten av ingrediensene og rør alt sammen.
Bon appetit!
Rens salaten i løse blader uten stilk. Del slangeagurken på langs og skrap ut den bløte kjernen. Skjær agurk, vårløk og mango i tynne staver.
Bløtlegg rispapiret 10–15 sekunder i varmt vann, det kan være lurt å lage en om gangen, i hvert fall i starten. La papiret renne av seg på et fuktig og rent kjøkkenhåndkle.
Legg et salatblad ca. 2 1/2 cm fra kanten av rispapiret og legg på agurk, mango, vårløk, reker, mynte og korianderblad. Pakk rispapiret stramt rundt fyllet. Brett inn sidene og rull sammen. For et mer «åpent« utseende legger du alle ingrediensene helt inntil den ene kanten for så å rulle og brette slik at den ene siden forblir åpen. Dekk til de ferdige rullene med et fuktig kjøkkenhåndkle mens du lager resten. Serveres med peanøttsaus eller en annen saus, for eksempel søt chilisaus. For peanøttsausen: Kok opp vannet og rør inn peanøttsmøret. Skru av varmen, tilsett resten av ingrediensene og rør alt sammen.