Varm camembert er en fantastisk liten rett som krever minimalt med innsats. Dette må jo være den perfekte retten for en hyggelig venninnekveld eller et romantisk kveldsmåltid. Tilbehøret kan varieres etter ønske, men det er alltid godt med noe søtt og sprøtt, spør du meg.
Varm camembert er en fantastisk liten rett som krever minimalt med innsats. Dette må jo være den perfekte retten for en hyggelig venninnekveld eller et romantisk kveldsmåltid. Tilbehøret kan varieres etter ønske, men det er alltid godt med noe søtt og sprøtt, spør du meg.
Forbered alt tilbehøret du ønsker å servere til osten.
Varm ovnen til 200 grader. Bak osten hel, gjerne i treesken ( -ta av lokket og brett papiret til side, sjekk da at papiremballasjen rundt osten tåler varme eller bytt papiret med et stykke bakepapir). Stikk noen hull ned i osten og drypp over litt flytende honning. Bak osten i 12-15 minutter til den virker bløt når du trykker på den og osten begynner å sprekke litt langs med kanten.
Fjern litt av «lokket» slik at den varme flytende osten er lett tilgjengelig, server straks.
Bon appetit!
Forbered alt tilbehøret du ønsker å servere til osten.
Varm ovnen til 200 grader. Bak osten hel, gjerne i treesken ( -ta av lokket og brett papiret til side, sjekk da at papiremballasjen rundt osten tåler varme eller bytt papiret med et stykke bakepapir). Stikk noen hull ned i osten og drypp over litt flytende honning. Bak osten i 12-15 minutter til den virker bløt når du trykker på den og osten begynner å sprekke litt langs med kanten.
Fjern litt av «lokket» slik at den varme flytende osten er lett tilgjengelig, server straks.