Til hovedinnhold
rask

Bakt camembert

25 min

Varm camembert er en fantastisk liten rett som krever minimalt med innsats. Dette må jo være den perfekte retten for en hyggelig venninnekveld eller et romantisk kveldsmåltid. Tilbehøret kan varieres etter ønske, men det er alltid godt med noe søtt og sprøtt, spør du meg.

Lagret av 274 brukere
Bakt camembert

Varm camembert er en fantastisk liten rett som krever minimalt med innsats. Dette må jo være den perfekte retten for en hyggelig venninnekveld eller et romantisk kveldsmåltid. Tilbehøret kan varieres etter ønske, men det er alltid godt med noe søtt og sprøtt, spør du meg.

Lagret av 274 brukere

Ingredienser

4
porsjoner
  • 2 stk camembert, modne
  • honning, flytende

Forslag til tilbehør

  • godt brød, i terninger
  • kjeks
  • fiken
  • physalis
  • druer
  • stangselleri
  • valnøtter
  • tørket aprikos, myke

Slik gjør du:

Unngå at skjermen går i dvale
  • 2 stk camembert, modne
  • honning, flytende

Forslag til tilbehør

  • godt brød, i terninger
  • kjeks
  • fiken
  • physalis
  • druer
  • stangselleri
  • valnøtter
  • tørket aprikos, myke
Forbered alt tilbehøret du ønsker å servere til osten.
Varm ovnen til 200 grader. Bak osten hel, gjerne i treesken ( -ta av lokket og brett papiret til side, sjekk da at papiremballasjen rundt osten tåler varme eller bytt papiret med et stykke bakepapir). Stikk noen hull ned i osten og drypp over litt flytende honning. Bak osten i 12-15 minutter til den virker bløt når du trykker på den og osten begynner å sprekke litt langs med kanten.
Fjern litt av «lokket» slik at den varme flytende osten er lett tilgjengelig, server straks.
woman cooking

Bon appetit!

Forbered alt tilbehøret du ønsker å servere til osten.
Varm ovnen til 200 grader. Bak osten hel, gjerne i treesken ( -ta av lokket og brett papiret til side, sjekk da at papiremballasjen rundt osten tåler varme eller bytt papiret med et stykke bakepapir). Stikk noen hull ned i osten og drypp over litt flytende honning. Bak osten i 12-15 minutter til den virker bløt når du trykker på den og osten begynner å sprekke litt langs med kanten.
Fjern litt av «lokket» slik at den varme flytende osten er lett tilgjengelig, server straks.
Finn flere oppskrifter:
pear
Vil du lagre favorittoppskriftene dine?
Lag deg en gratis konto
Godt.no eies av Schibsted.
Annonse

Dagens beste tilbud

Vet du ikke hva du vil lage?

Prøv middagsruletten

Kast mindre mat.

Bruk det du har

Hvordan var din opplevelse i dag?